Intensivkurs B-körkort  9.495:- 

Att tänka på:

Giltigt körkortstillstånd är ett krav. Sök på www.transportstyrelsen.se

Var ute i god tid. Giltig legitimation behövs innan riskutbildningar och teori- och körprov skall göras.

Vi bokar in utbildningen på 2-3-4 eller 5 veckor. Vi kan inte garantera ett färdigt körkort efter kursslut. 

Intensivkursen innehåller 13 st körlektioner, som vi på trafikskolan bokar in åt dig utifrån dina önskemål, samt teorifrågor på nätet, en inloggningskod och en teorilektion. Antal körlektioner som behövs för att färdigställa körkortet kan variera mellan olika elever, många elever behöver fler än 13 st körlektioner och kan då köpa till fler paket. Vanligast är att man kör varje dag i två-tre veckor under en intensivkurs. Teori läser du som självstudier och det ingår en lärarledd teorilektion.

Vi planerar in riskettan vid bokning (OBS! kostnad för R1 och R2 ingår inte i intensivkursen). Risktvåan bokar trafiklärarna in när du är redo för det, när du nästan är klar med utbildningen.

Innan kursslut gör din lärare en bedömning om du är färdigtutbildad och bokar då in ett slutprov, 'lilla uppkörningen' med en annan lärare på trafikskolan.

Därefter planerar vi tillsammans med dig in ett datum då du ska göra teori - och körprov på Trafikverket.

En intensivkurs håller ett högt tempo. Det är inte alla som orkar med detta. Det är viktigt att vara införstådd med att allt inte kan gå bra varje dag utan att utvecklingen sker gradvis. Människor är olika och inlärningen sker på varje individs villkor. Erfarenhetsmässigt vet vi dock att denna utbildning fungerar väl för dom allra flesta. 

Välkommen att höra av dig om du är intresserad. Mejla gärna ditt intresse.