Om trafikskolan

Centrala Trafikskolan har hjälpt tusentals kunder att få en trygg och bra utbildning i över 20 år. Med individuellt anpassade utbildningsplaner och god erfarenhet fokuserar vi på körkort för bil, moped och släp, alltid med kvalitét och nöjda kunder som mål.

För dig som studerar i Umeå ligger vi centralt och mycket nära gymnasieskolorna vilket gör att du kan hinna med en lektion under håltimmarna.

Välkommen att ta körkort med oss!

Personal

Björn

Trafiklärare

Jasna

Trafikskolechef

Julia

Trafiklärare

Markus

Trafiklärare

Nina

Trafiklärare

Per

Trafiklärare

Rasmus

Trafiklärare

Vår historia

Centrala Trafikskolan har funnits i Umeå i över 20 år. Med ständigt fokus på kunden och effektiv utbildning har vi blivit en av Umeås mest populära trafikskolor vilket vi är väldigt stolta över. Sedan våren 2023 är vi en del av On Via Trafikutbildningar som står för ledande trafikutbildning.

Det gör att vi kan kompetensutvecklas och säkerställa hög kvalité i utbildningen och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa fler körkortstagare i Umeå framöver.

Vi ses!

Hållbarhet

För oss är hållbarhet ett naturligt inslag i verksamheten och vi jobbar dagligen med att utbilda elever efter så liten miljö-och klimatpåverkan som möjligt. Med bränslesnåla moderna bilar som uppfyller önskad miljöklass, effektiva lektioner och kunskap om eco-driving skapar vi förutsättningar för att trafikanter ska påverka omvärlden så lite som möjligt. Vi har även elfordon när det passar och gör dagliga inköp med just hållbarhet i baktanken för att bidra.

Förutom hållbarhetsperspektivet ur ett miljö- och klimatperspektiv så strävar vi efter ett hållbart företagande. Med det menar vi att vi aktivt jobbar för att  ständigt förbättra vår arbetsmiljö och förutsättningarna för att bedriva en utbildning med kvalité över tid. Väl utrustade fordon med hög sittkomfort, bra lokaler och scheman som är anpassade för en god hälsa skapar rätt förutsättningar för ett långsiktigt företagande. 

En del av On Via

Centrala Trafikskolan är en del av On Via Trafikutbildningar – Ett av Sveriges absolut mest kompetenta trafikutbildningsföretag. Detta gör att vi kan utvecklas och vara en modern trafikutbildare i framkant.

Förutom kvalitativa trafikskolor med fokus på både lätta och tunga behörigheter bedriver On Via även gymnasial utbildning inom transport, trafiklärarutbildning, fortbildningar som YKB och trafikövningsplatser med halkbanor och riskutbildning. Detta gör oss tillsammans med On Via till en av Sveriges mest kompletta och kvalificerade aktörer inom trafikutbildning – alltid med kvalité i fokus och lokal anknytning.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med körkortet!

Just nu:
Handledarkurs endast 295kr!
Passa på, erbjudandet är tidsbegränsat.